Hjem / Nyheter
Nyheter
Image about Fagkveld Rørfornying i Drammen
Fagkveld Rørfornying i Drammen

TT-Teknikk inviterer til fagkveld til alle borettslag og sameie. Tema er rørfornying som er et svært viktig tema for alle borettslag over 30 år. Et styre i et borettslag eller sameie har som sin viktigste oppgave å sørge for at alt fungerer som normalt.

Les mer
Image about TT-Teknikk – en stolt del av Serwent
TT-Teknikk – en stolt del av Serwent

I dag lanseres SERWENT som er et felles merke for 8 selskaper i Skandinavia og er allerede en av markedets ledende aktører innen infrastruktur under bakken. Serwent vil være en totalleverandør innen avløpstjenester, rørfornying og ventilasjonsrens.

Les mer
Image about I dag åpner vi endelig i Bergen
I dag åpner vi endelig i Bergen

I dag åpner TT-Teknikk sin nye avdeling i Bergen. Norges nest største by har vært på planleggingsstadiet lenge og endelig skal byen få nyte godt av våre tjenester.

Les mer
Image about TT-Teknikk åpner i Bergen
TT-Teknikk åpner i Bergen

TT-Teknikk åpner en ny avdeling i Bergen 1.mars og vi gleder oss stort til å ta fått på arbeidet i Norges nest største by med hele 435 000 innbyggere i Bergen og omegn. Vi ser frem til å tilby våre produkter i Bergen med over 35 års fagkompetanse og håper vi kan tilføre distriktet gode tjenester til konkurransedyktige priser.

Les mer
Image about Vannfakta.no skriver om TT-Teknikk og bærekraft
Vannfakta.no skriver om TT-Teknikk og bærekraft

Vi er stolte over å gjøre en innsats for bærekraft og miljøet hver eneste dag og svært glade for at Vannfakta.no har vært med oss ut på et prosjekt for å se hva vi gjør med egne øyne.

Les mer
Image about Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS
Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS og tar en sterkere posisjon innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Sarpsborg og Fredrikstad.

Les mer
Image about Bærekraftig rørinspeksjon med elektrisk rørinspeksjonsbil
Bærekraftig rørinspeksjon med elektrisk rørinspeksjonsbil

I disse dager ruller Norges første fullelektriske rørinspeksjonsbil ut fra garasjene på Nærbø. Det er JTR Gruppen som gir gass for det grønne skiftet, og planen er ytterligere elektrifisering av bilparken i tiden som kommer.

Les mer
Image about Gamle vannrør kan brukes lenger enn antatt
Gamle vannrør kan brukes lenger enn antatt

Denne studien underbygger at det kan være hensiktsmessig å utføre rørfornying dersom avløpsrørene har oppnådd teknisk levealder, uten at vannrørene nødvendigvis må skiftes samtidig.

Les mer
Image about Power Clean lanserer ny tjeneste – rens av varmepumper
Power Clean lanserer ny tjeneste – rens av varmepumper

God ventilasjon er god helse, og en varmepumpe som er full av skitt gir ikke god ventilasjon – velg Power Clean for en rens av varmepumpen.

Les mer
Image about Recover overtar JTR Gruppen – sterkere i Rogaland
Recover overtar JTR Gruppen – sterkere i Rogaland

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS, som er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region.

Les mer
Image about Recover overtar TT-Teknikk – styrker posisjonen
Recover overtar TT-Teknikk – styrker posisjonen

Oslo, 24 november, 2020 Recover har inngått avtale om å kjøpe det norske selskapet TT-Teknikk.  Selskapet er en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp.

Les mer
Image about Vi i TT-Teknikk er her dersom problemene oppstår
Vi i TT-Teknikk er her dersom problemene oppstår

Vi er i full beredskap og operative fra alle våre lokasjoner om uhellet skulle være ute, for å sikre at vannforsyningen og avløpssystemene våre fungerer som de skal.

Les mer
Image about TT-Teknikk med trippel ISO-sertifisering
TT-Teknikk med trippel ISO-sertifisering

Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle kvalitets- og miljøkrav.

Les mer
Image about TT-Teknikk har overtatt Power Clean
TT-Teknikk har overtatt Power Clean

TT-Teknikk AS, en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp, har overtatt samtlige aksjer i Power Clean Ventilasjon AS. Oppkjøpet er et resultat av at TT-Teknikk AS i 2016 overtok eierskapet til Power Clean Pipe fra samme… Les mer »

Les mer
Image about TT i Trondheim
TT i Trondheim

Etter å ha jobbet sporadisk i området over flere år har TT-Teknikk nå etablert seg med en avdeling i Trondheim. Vi er lokalisert på Melhus i lokalene til Kjelsberg Transport AS, vår samarbeidspartner i området. På kun få måneder har… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying i Tønsberg
Rørfornying i Tønsberg

Vår avdeling i Sandefjord starter året med et prosjekt for rørfornying av innvendige avløpsrør i et boligsameie med rundt 40 leiligheter i Tønsberg. Etter grundige overveielser har styret kommet frem til at rørfornying var den rette måten å ivareta vedlikeholdet… Les mer »

Les mer
Image about TT-Teknikk i Vestfold
TT-Teknikk i Vestfold

Vi har vært etablert med eget kontor i Sandefjord siden 2011, men har i løpet av de to seneste årene satset betydelig for å bedre vårt “fotavtrykk” i regionen. Fra nyttår 2017 ble Jon Johnsen ansatt som avdelingsleder og har… Les mer »

Les mer
Image about Power Clean Pipe AS fusjoneres med TT-Teknikk AS
Power Clean Pipe AS fusjoneres med TT-Teknikk AS

Power Clean Pipe As har siden mai 2016 vært et heleid datterselskap av TT-Teknikk AS, men med virkning fra 5. juli 2017 er selskapet fusjonert inn i TT-Teknikk AS. Virksomheten vil fortsette som tidligere. Power Clean Pipe er et godt… Les mer »

Les mer
Image about Kantorsletta Selveierforening
Kantorsletta Selveierforening

Kantorsletta Selveierforening ligger på Kolbotn, 12 km sydøst for Oslo. Sameiet består av 186 leiligheter fordelt på 3 blokker. TT-Teknikk AS ble valgt til å gjennomføre vedlikeholdsarbeider på spill- og overvannsledninger i foreningen. Dette utføres som to parallelle entrepriser hvorav… Les mer »

Les mer
Image about Rør kan bli kostnadssluk
Rør kan bli kostnadssluk

For mange av 1950/60/70-tallets borettslag er tiden overmoden for å utbedre vannrør og avløpsrør. – Noen venter for lenge med tilstandsanalyser og utbedringer. Det kan skape store problemer, sier VVS-rådgiver Lars-Petter Hellevik i Sweco. Store konsekvenser Et borettslag med 500… Les mer »

Les mer
Image about Gamle rør i borettslag og sameier. Utskiftning eller rørfornying?
Gamle rør i borettslag og sameier. Utskiftning eller rørfornying?

Av Baard Aas 1. desember 2016, Daglig leder i Lunder&Aas i Varme og Bad-kjeden. (innlegg publisert i VB-bloggen) Før eller senere må borettslag og boligsameier rustes opp, og jobben med å renovere gamle rør har tradisjonelt vært et stort og omfattende prosjekt…. Les mer »

Les mer
Image about TT overtar Power Clean Pipe
TT overtar Power Clean Pipe

Våren 2016 inngikk TT-Teknikk AS og tidligere eiere av Power Clean Pipe AS avtale om kjøp av sistnevnte selskap. Power Clean Pipe AS er et selskap som i hovedsak utfører vedlikeholdsspyling av avløpsledninger i bygninger. Selskapet utførte i en periode også… Les mer »

Les mer
Image about Sintef Teknisk Godkjenning
Sintef Teknisk Godkjenning

TT-Teknikk ble denne våren tildelt Sintef Teknisk Godkjenning for rørfornying inne i bygninger med en metode utelukkende basert på strømpeutforinger. Rørfornying er etter hvert blitt et godt kjent begrep for alle som har opplevd problemer med avløp inne i – eller… Les mer »

Les mer
Image about Tyrikollen fornyer sine rør
Tyrikollen fornyer sine rør

Etter 60 år i trofast tjeneste hos Tyrikollen Boligsameie er den utvendige dreneringen, bunnledninger, uttrekk og overvannsledninger modne for rehabilitering. Det er en betydelig jobb som tar til sammen et år for alle de 75 boenhetene fordelt på 17 rekker med… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying i Sinsenbyen
Rørfornying i Sinsenbyen

Like etter påskeferien var over gikk vi i gang med rørfornying av innvendige avløpsrør i Sameiet Olav Schous vei 13-27, også kjent som langblokka i Sinsenbyen. Etter mange år med gjennomføring av tilsvarende prosjekter setter vi fortsatt like stor pris… Les mer »

Les mer
Image about Rolig, vi hjelper deg
Rolig, vi hjelper deg

Det er If Skadeforsikring sitt slagord. Som If partner er vi en av de som hjelper deg når behovet oppstår. Som If-partner sørger vi for at du får hjelp dersom du opplever skader på dine vann- og avløpsrør. Vi hjelper… Les mer »

Les mer
Image about Ny avtale med Omsorgsbygg Oslo KF
Ny avtale med Omsorgsbygg Oslo KF

Vi er glade for å kunne meddele at Omsorgsbygg Oslo KF har valgt TT-Teknikk som sin rammeavtalepartner for fire nye år. Avtalen ble inngått etter en offentlig anbudsrunde og vi ser frem til å kunne sørge for at Omsorgsbygg sine… Les mer »

Les mer
Image about Full kontroll i Skedsmo
Full kontroll i Skedsmo

Skedsmo kommune har iverksatt et omfattende prosjekt for å få full kontroll over alle sine kommunale avløps – og overvannsledninger. Dette innebærer at hver eneste meter av kommunens ledninger skal kartlegges for å fastslå tilstanden på rørene. Dette gjøres ved… Les mer »

Les mer
Image about 18 000,- til Movember Foundation
18 000,- til Movember Foundation

Da er barte-måneden over og vi har i november spart både penger og bart til inntekt for kreftsaken. For å markere åpenhet om menns helse i et mannsdominert yrke, har TT-Teknikk samlet inn til sammen 18 000,- kroner til Movember Foundation. Dette… Les mer »

Les mer
Image about Movember er i gang
Movember er i gang

Movember Foundation er en veldedig organisasjon som arbeider for at menn skal leve lykkeligere, sunnere og lengre liv. Siden 2003 har millioner deltatt i arbeidet for menns helse og samlet inn 3.9 milliarder kroner og finansiert over 1000 programmer som… Les mer »

Les mer
Image about Gravefri eksamen bestått
Gravefri eksamen bestått

Da vi inviterte fem entreprenører til strømperenovering av en avløpsledning, var det ikke for å arrangere en konkurranse mellom landets fremste NoDig-entreprenører. Tvert imot inviterte vi til et felles løft for gravefrie rørfornyingsmetoder, sier en godt fornøyd overingeniør Arild Rydh i… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying på Skedsmokorset
Rørfornying på Skedsmokorset

Åsengrenda Borettslag har valgt å benytte rørfornying som metode for vedlikehold av sine avløpsledninger. Vi er veldig glade for at vi i TT-Teknikk fikk muligheten til å utføre dette oppdraget for de. Borettslaget består av 56 leiligheter fordelt på 8… Les mer »

Les mer
Image about Vedlikeholdsspyling
Vedlikeholdsspyling

I alle avløpsledninger vil det over tid bygge seg opp belegg på innsiden som hindrer gjennomstrømning av avløpsvannet. Dette kan føre til tilbakeslag eller lukt både på kjøkken bad eller wc. En avtale om vedlikeholdsrens med oss innebærer enten at… Les mer »

Les mer
Image about Takk til Team Rynkeby Oslo 2015
Takk til Team Rynkeby Oslo 2015

En stor takk for enorm innsats til hele gjengen i Team Rynkeby Oslo 2015 og gratulerer med vel gjennomført sykkel ritt fra Oslo til Paris. “Vår mann” på laget rapporterer om en kjempefin tur hvor alt gikk som planlagt og… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying i Trondheim
Rørfornying i Trondheim

Teglverkstunet Borettslag i Trondheim har valgt rørfornying som metode for vedlikehold av avløpsrørene i sitt borettslag. Etter en grundig tilbudprosess valgte styret etter innstilling fra deres konsulent å inngå kontrakt med TT-Teknikk for disse arbeidene med følgende begrunnelse “TT-Teknikk ble valgt… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying i Solrabben borettslag
Rørfornying i Solrabben borettslag

Vi er glade for å kunne informere om at også Solrabben borettslag har valgt å inngå kontrakt med oss for rørfornying av alle bunnledninger og uttrekksledninger i alle sine bygninger. Dette er en omfattende kontrakt med anleggstid på rundt et… Les mer »

Les mer
Image about Rørinspeksjon av avløpsnettet i Oslo kommune
Rørinspeksjon av avløpsnettet i Oslo kommune

Det er besluttet at Oslo kommune ved Vann- og avløpsetaten (VAV) skal øke fornyelsesprosenten av avløpsrør 1% til 1,6% pr år. Dette innebærer rørinspeksjon av ca. 140 km avløpsledninger hvert år. Dette er mer enn VAV sine egne ressurser for… Les mer »

Les mer
Image about Nok en spesialbil for Rørinspeksjon på plass
Nok en spesialbil for Rørinspeksjon på plass

TT-Teknikk har i mange år vært en toneangivende aktør innen rørinspeksjon i Norge. Dette fordrer at vi har både kompetente ledere og operatører innen området, men også utstyr som følger med de krav som til en hver tid stilles til… Les mer »

Les mer
Image about Team Rynkeby
Team Rynkeby

Team Rynkeby har ett formål; samle inn penger til barnekreftforeningen. Dette laget består av syklister fra Norge, Sverige og Danmark som sammen skal sykle fra sine respektive hovedsteder og helt frem til Paris. Dette er selvfølgelig krevende, men den viktigste… Les mer »

Les mer
Image about Rørinspeksjon i Buskerud
Rørinspeksjon i Buskerud

TT-Teknikk har siden åpningen av vårt avdelingskontor i Sandefjord etablert oss som en markant aktør innen rørinspeksjon, høytrykksspyling og ledningskontroll i Vestfold og Buskerud. Vi har nylig inngått en omfattende rammeavtale for disse tjenestene med VIVA IKS og Drammen kommune.   Avtalen… Les mer »

Les mer
Image about Rørfornying i Pynten Borettslag
Rørfornying i Pynten Borettslag

Vi er glade for at Pynten Borettslag i Oslo har valgt oss som utførende entreprenør for rørfornying med strømpeutforing av bunnledninger i sitt borettslag. Borettslaget består av i alt 23 blokker og arbeidene startes opp i høst med forberedende arbeider…. Les mer »

Les mer

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.