Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Sertifisering
Cover Image for Sertifisering

Sertifisering

AAA

Dagens forretningsliv stiller høye krav til raske og riktige kredittbeslutninger. For å innlede en forretningsrelasjon, gi riktige betalingsvilkår til en ny kunde – eller å holde kontroll på nåværende kunders kredittverdighet – er det viktig med et sikkert og pålitelig beslutningsunderlag for å kunne ta raske beslutninger. Effekten blir at stadig flere kredittbeslutninger automatiseres, og da øker også kravene til at kredittrisikomodellene er til å stole på og holder høy kvalitet over tid.

Hundretusentalls foretak får daglig hjelp av vårt kredittvurderingssystem for raskt og sikkert kunne ta lønnsomme beslutninger. Fra vår tydelige ratingmodell AAA får de informasjon om et foretaks rating og anbefalt kredittgrense. Dette betyr at de kan si ”ja” til flere kunder fordi de vet når de bør kreve forskudd og begrense eller øke kredittbeløpet.

Med Bisnodes kredittvurderingsmodell AAA kan du optimere din kredittrisiko og ta trygge, sikre og offensive forretningsbeslutninger. Ratingen er navnet i våre kreditthåndteringssystem. Ved å bruke rating som utgangspunkt, kan du både håndtere nye kunder og reagere ved negative ratingendringer hos eksisterende kunder.

Les mer om AAA

Godkjent lærebedrift

Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og de ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave. For å gi lærebedriftene en mulighet til å synliggjøre at de tar samfunnsansvar, har vi etablert en merkeordning for godkjente lærebedrifter som har minst en lærling.

Ordningen er både for frittstående lærebedrifter og bedrifter som er medlem av et opplæringskontor. For å bruke merket, må bedriftene ha minst en løpende lærekontrakt.

Les mer om Godkjent lærebedrift

Sentralt godkjent

Foretak som er sentralt godkjent har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset deres aktivitet i byggenæringen. Disse foretakene kan dokumentere at de har:

  • Riktig kompetanse og erfaring fra fagområdet
  • Kvalitetssikringsrutiner
  • Betalt skatter og avgifter

Les mer om Sentralt godkjent

Rørinspeksjon Norge

TT-Teknikk er medlem i Rørinspeksjon Norge, som sertifiserer våre operatører.

Les mer om Rørinspeksjon Norge

Grønt punkt

TT-Teknikk har standard- og kontrollmedlemskap i Grønt Punkt Norge

Som standardmedlem i Grønt Punkt betaler vi miljøbidrag for all emballasje som sendes ut i det norske markedet. Som kontrollmedlem kreves det at våre underleverandører er standardmedlemmer i Grønt punkt.

Vi sikrer på denne måten at det tas miljøansvar for emballasjen på innkjøpte varer, og at returordningen for emballasje får et stadig større omfang.

Les mer om Grønt punkt

Startbank

Database for leverandører i bygg- og anleggsbransjen.

Les mer om Startbank

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.