Hjem / Referanser
Referanser

Anlegg

Person: Truls Hagen

Rating: 5

Hei! Ville bare si at jeg er veldig fornøyd med arbeidet dere gjorde med vannlekkasjen min. Hyggelige og flinke folk, jeg vil ikke ha noen problemer med å anbefale dere. Takk!

Service og rørinspeksjon

Person: Sidsel

Rating: 5

Jeg vil benytte anledningen til å sende dere en takk. Jeg har brukt dere ved et par anledninger. Telefonen blir alltid tatt raskt – jeg møter en svært hyggelig og blid dame som raskt er på ballen. Deretter møter jeg en serviceminded og hyggelig person jeg raskt får tillit til. Tydelig at han vet hva han snakker om. Dere finner tid – ofte samme dag. De som utfører jobben er særdeles hyggelige. Dere er virkelig deilig å forholde seg til som kunde ? Alle ære til dere ?Og ikke vanskelig å anbefale videre. TUSEN TAKK FOR HYGGELIG HJELP!!!

Rørfornying

Person: - Vivi Botner

Rating: 5

Vil gjerne takke for vel utført arbeid hos oss. Pauline og hennes kollega klarte tross veldig skrøpelige rør å trekke strømpen gjennom. Dette tyder på meget god kompetanse. Det var mye bæring av store og tunge maskiner opp og ned i kjelleren. I tillegg var det i dag meget kaldt da de holdt på ute i septiktanken. Likevel var begge blide og hyggelige, samt jobbet meget effektivt. Vi vil uten tvil anbefale dere til andre.

Ventilasjonsrens

Person: - Gunhild Øvrum Nesgård, Leder Borettslaget Kirkegata 58, Leder Fagforbundet Levanger

Rating: 5

Tusen takk for vel utført oppdrag. Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde beboere hvor de skryter av de som utførte arbeidet. De blir beskrevet som høflig og meget hyggelig. Dette betyr veldig mye spesielt for den eldre garde i borettslaget. Dere har noen flotte representanter for firmaet i Trøndelag. Jeg kommer til å anbefale Power Clean til andre borettslag.

Ventilasjonsrens

Person: - Morten Rønning, Leder eiendom, drift og service, Topro AS

Rating: 5

Merker økt effekt på en del avsug og at vi ser at det blir mindre møkk som samler seg rundt avtrekkskanaler og rister, som igjen tyder på at lufta generelt er renere. Vi er veldig godt fornøyd med både jobben som ble gjort og dokumentasjon i etterkant. Takk for vel utført jobb.

Graving

Person: - Styreleder sameie, Asker

Rating: 5

TT-teknikk har gjennomført utskifting av felles, privat vannledning for 15 husstander med både gravearbeider og inntrekking av ny ledning i eksisterende ledning med store korrosjonsskader. TT-teknikk har dekket opp alle fag. Arbeidet er utført på en utmerket måte, og oppfølgingen fra TT-teknikk har vært upåklagelig.

Graving og reparasjon av utvendig avløp

Person: - Tor Rune Raabye, Stabekk

Rating: 5

TT-Teknikk gjorde en flott jobb fra befaring til avslutning. De informerte alle involverte parter underveis i arbeidsprosessen. De som gjorde selve jobben var skikkelige fagfolk med humør og seriøs/profesjonell holdning, samt flott serviceinnstilling. Vi kommer til å bruke TT-teknikk til fremtidige jobber. Anbefales!

Tett rør ut av leilighet

Person: - Andreas Solberg Hedemann, Oslo

Rating: 5

Fantastisk fint utført jobb! Jeg ringte klokken 8, TT var på stedet 9. Riktig utstyr, veldig proft og god pris. Anbefales!

Kontroll av avløpsrør

Person: - Ragnar Kårhus, Oslo

Rating: 4

Anbudet gjaldt inspeksjon av avløpsrør for mulig skade. Mottok raskt klart og tydelig anbud, raskt fremmøte, hyggelige og kompetente operatører møtte på avtalt tid. Kunne også tilby eksakt posisjonering av kameralokalisert skade (geoposisjonering). Var konkurransedyktig på pris, men opplevde at de tok svært godt betalt for geolokalisering som en tilleggstjeneste når de allerede var på stedet.

No heading

Person: - Anne og Helgir Gees Solheim

Rating: 5

Fra første gang TT-Teknikk kom på befaring fikk vi tillitt til selskapet. Et ryddig tilbud, ikke det billigste, men veldig troverdig. Dere har gode fagfolk og arbeidet ble utført fra 1-10, vi sier 10. Under hele prosessen var vi i god dialog og fikk alltid svar på en grei og ryddig måte. Graving på plenen ble utført så skånsomt som mulig. Dere har en utrolig troverdig og dyktig stab og operatør N:N ledet sine på en respektfylt og ryddig måte. Vi sier tusen takk for utført arbeid og anbefaler dere på det varmeste til alle.

Rørfornying kloakk

Person: - Grethe Ødegaard, Lørenskog

Rating: 5

Arbeiderne var hyggelig og kom til avtalt tid. Arbeidet ble utført på ett tidspunkt som passet slik at det ikke skapte problemer for meg eller min leietaker. (Ikke lett å fungere uten å kunne bruke vann på vanlige arbeidsdager.) Arbeidet ble raskt utført og til en “rimelig” pris.

Spyling av avløpsrør rekkehus

Person: - Naeem, Oslo

Rating: 5

Svarte kjappest, gav prisanslag på jobben. Var kjapt på plass med hyggelig mannskap. Veldig fornøyd!

Rørkontroll

Person: - Cornelia Vahlenkamp, Eidsvoll

Rating: 5

Brukte TT-Teknikk AS fra Kjeller til rørinspeksjon. Og ble kjempefornøyd. Rask til å komme var de, og ga virkelig gode råd. Samt at jeg naturligvis fikk svar på det jeg lurte på. Prisen ble som avtalt. Så jeg er veldig fornøyd med dem og kan anbefale dem på det varmeste til andre.

Oppgraving og tømming av oljetank

Person: - Andreas Dyken, Oslo

Rating: 5

Godt og oversiktlig tilbud. Det var ingen hastverk med jobben, så den ble utsatt en god stund. Når de først satte igang, gikk jobben raskt og firmaet ryddet bra etter seg.

Rørfornying, kloakk

Person: - Anders Edlund, Kjeller

Rating: 5

Raske, profesjonelle og hyggelige folk. Anbefales!

Rens av sandfangkum og drensrør

Person: - Frode Michaelsen, Oslo

Rating: 5

Raske, effektive og seriøse.

No heading

Person: - Jan Brisum, Disenveien

Rating: 5

Hei, vi fikk info på høsten om en stor jobb med fornying av bunnledninger som skulle gjøres til våren i vårt borettslag. Mange gruet seg til å være uten vann og avløp i en periode. Jeg bodde hjemme i hele perioden arbeidet ble utført i min blokk. Det var veldig hyggelig personale som jobbet her og det gikk veldig bra med toaletter og annet som var lagt til rette. Stor takk for hjelpen og at dere har vært så hyggelige å prate med!

Vedlikeholdsrens

Person: - Michael Söderqvist-Waag

Rating: 3

Leide inn for å spyle ut alle soilrørene i blokken, og tømme kummen i bakgården. Veldig profesjonelle og hyggelige folk! Imøtekommende og jobbet raskt og effektivt. God oppfølging på telefon, veldig serviceinnstilt. Godt fornøyd!

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.