Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Nyheter / Team Rynkeby
Cover Image for Team Rynkeby
Team Rynkeby

Team Rynkeby har ett formål; samle inn penger til barnekreftforeningen.

Dette laget består av syklister fra Norge, Sverige og Danmark som sammen skal sykle fra sine respektive hovedsteder og helt frem til Paris. Dette er selvfølgelig krevende, men den viktigste innsatsen legges ned i forkant av rittet hvor hver rytter bruker mange timer av sin fritid på å engasjere bedrifter rundt om i landet med klar oppfordring om å bidra til en god sak.

Å sykle fra Oslo til Paris er meget krevende og det er kun et fåtall av de syklistene som søker om å få delta som slipper gjennom den tøffe utvelgelsen. Til rittet som går av stabelen nå i juli 2015 har en av våre ansatte fått plass på det norske laget og TT-Teknikk er dermed stolt over å få være en av mange bidragsytere til denne viktige saken.

På våre sider kan du følge vår rytter i årets utgave av Team Rynkeby i hans forberedelser og ikke minst gjennom de dagene rittet varer. Du kan også lese mer om årets ritt og følge alle ryttere på:
www.teamrynkeby.no

Barnekreftforeningen logo

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.