Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Våre tjenester

Våre tjenester

Your image description

Rørfornying

Rehabilitering av alle typer vann- og avløpsrør for huseiere, borettslag og sameier, og for kommuner og kommunale selskaper.

Your image description

Slamsuging

Vi bruker kombinerte spyle- og sugebiler for rengjøring av sandfang, kummer og VA-ledninger. Vi rengjør og tømmer også olje- og fettutskillere.

Your image description

Rørinspeksjon

Vi utfører rørinspeksjon for å avdekke feil eller vurdere tilstanden på alle typer vann- og avløpsrør, enten med bærbare eller selvgående kameraer.

Your image description

Graving

Vi tar alle typer graveoppdrag og utfører alt fra befaring til ferdig anlegg, som for eksempel drenering og utbedring av brudd på vann- og avløpsrør.

Your image description

Høytrykksspyling

Spyling og rensing av vann- og avløpsrør med spesialbiler for høytrykkspyling for å fjerne fremmedlegemer eller bedre driftsfunksjonen til rørene.

Your image description

Ventilasjonsrens

Ventilasjonsrens sørger for at du unngår dårlig inneluft og samtidig sørger det for at anlegget fungerer som det skal og bruker mindre strøm.

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.