Fjerning av oljetanker er både en nødvendighet for miljøet og et juridisk ansvar for tankeiere. Vi tilbyr trygg og profesjonell fjerning av oljetanker, fra graving til transport, i samarbeid med sertifiserte eksperter.
Vi i TT-Teknikk er her dersom problemene oppstår
Problemer kan oppstå og må løses selv om vi nå lever i en tid hvor det er unntakstilstand rundt i landet vårt.
Vi er i full beredskap og operative fra alle våre lokasjoner om uhellet skulle være ute, for å sikre at vannforsyningen og avløpssystemene våre fungerer som de skal. Videre har vi i TT-Teknikk spesialkompetanse på vann og avløp, og er godt vant til å håndtere de forholdsregler som nå gis alle i samfunnet vårt – mer spesifikt knyttet til bruk av personlig verneutstyr og personlig hygiene.
Nå er det mange som jobber hjemmefra, og situasjonen vi er i fører også til at vi bruker mer tid i hjemmene våre enn til vanlig. Dette kan føre til økt slitasje på ledningsnettet, som igjen kan føre til skader. Samtidig er det en rekke tiltak en selv kan gjøre for å forebygge tette rør og andre uhell. Se hva du selv kan bidra med og når det er fornuftig å tilkalle profesjonell bistand.
Hva kan du gjøre inne i leiligheten og huset ditt?
- Ikke kast hva som helst i avløpet. Fett, matavfall, kaffegrut, q-tips, husholdningspapir, stearin, våtservietter, bleier, hår, tamponger og bomull er blant tingene som ikke skal i avløpet. Kildesorter dette der det hører hjemme for å unngå tette rør. Enkelt forklart, så er det bare tre ting som skal i toalettet: tiss, bæsj og dopapir.
- Er det store floker med hår i sluket etter en dusj, plukk det opp og kast det i restavfall. På den måten unngår man unødvendig oppsamling i avløpsrørene.
- Bruk søppelbøtte på badet til tamponger, q-tips eller andre ting som ikke skal i toalettet.
- Se at vannet renner raskt ned i sluk og oppvaskkum. Renner det langsomt så forsøk å rense vannlåsen før du bruker avløpsåpner for å se om dette hjelper. Husk å følge bruksanvisningen på den flytende avløpsåpneren nøye.
- Vær oppmerksom på lukt og klukkelyder fra rørene. Opplever du dette så ta kontakt med oss, for dette er tydelige signaler på at noe kan være galt.
Hva kan du gjøre på utsiden av huset?
- Sjekk at utvendige avløp og kummer ikke er fulle av sand, strøsand, løv, slam eller andre ting som trolig ikke hører hjemme der. Disse kan også fylles opp med uønskede partikler som blir med kraftige regnskyll eller annet som man ikke nødvendigvis kan påvirke selv. Derfor kan det være lurt å foreta en jevnlig sjekk av utvendige ledningsnett og kummer.
Tette rør kan man ikke reparere selv, men forebygging kan derimot alle hjelpe til med.
Hvis du trenger profesjonell bistand?
Om uhellet først er ute, så kan man ikke løse seg dette selv – da kreves fagkunnskap, utstyr og riktig verktøy. Rør må både inspireres og spyles med godkjent og riktig utstyr, slik at skadene ikke blir større enn de trenger å være.
Ta kontakt via vår døgnbemannede vakttelefon på 02490, send epost til post@tt-teknikk.no eller henvend deg via vårt kontaktskjema dersom du trenger hjelp – da kan du anse jobben som gjort!
Serwent TT-Teknikk hjelper privatpersoner, sameier, borettslag, bedrifter og eiendomsforvaltere med planlegging og bygging av støttemurer. Enten du ønsker en funksjonell mur eller en estetisk løsning, har vi kompetansen du trenger.
Serwent TT-Teknikk er eksperter på drenering, og vi hjelper deg med å forebygge råte, mugg og dårlig inneklima, uansett om du trenger hjelp som privatperson, borettslag eller eiendomsforvalter.