Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Nyheter / Gravefri eksamen bestått
Cover Image for Gravefri eksamen bestått
Gravefri eksamen bestått

Da vi inviterte fem entreprenører til strømperenovering av en avløpsledning, var det ikke for å arrangere en konkurranse mellom landets fremste NoDig-entreprenører.

Tvert imot inviterte vi til et felles løft for gravefrie rørfornyingsmetoder, sier en godt fornøyd overingeniør Arild Rydh i prosjektenheten i Bærum kommune under Norsk Vanns Fagdager på Gardermoen.

De fem entreprenørselskapene NCC Construction AS, TT-Teknikk AS, Olimb Rørfornying AS, Aarsleff AS og Kjeldaas AS utførte totalt 8 ulike strømperenoveringer med filtstrømper og glassfiber-foringer i en spesialkonstruert testrigg i Bærum. Testperioden gikk over sju dager.Bærum kommune vil ikke gå i detalj på hvert enkelt testresultat knyttet opp mot de ulike entreprenørene, men slår fast at resultatene var noe bedre enn forventet.

Les hele artikkelen her.

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.