Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Nyheter / TT overtar Power Clean Pipe
Cover Image for TT overtar Power Clean Pipe
TT overtar Power Clean Pipe

Våren 2016 inngikk TT-Teknikk AS og tidligere eiere av Power Clean Pipe AS avtale om kjøp av sistnevnte selskap.

Power Clean Pipe AS er et selskap som i hovedsak utfører vedlikeholdsspyling av avløpsledninger i bygninger. Selskapet utførte i en periode også rørfornyingsarbeider. Denne virksomheten ble avviklet for en tid tilbake for å rendyrke satsingen på vedlikeholdsspyling, rørinspeksjon og akutte oppdrag innen høytrykksspyling. Power Clean Pipe tilbyr og utfører sine tjenester over hele Norge.

TT-Teknikk har i lengre tid sett behovet for å øke kapasiteten innen vedlikeholdsspyling av avløpsanlegg i leiligheter og har med kjøpet av Power Clean Pipe AS sikret både kapasitet, erfaring og solid kompetanse innen dette fagfeltet. Alle selskapets ansatte har valgt å bli med videre og både nye og gamle kunder vil oppleve den gode servicen og kvaliteten på arbeidet som Power Clean Pipe er kjent for også i tiden fremover. Les mer om selskapet på www.powerclean.no

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.