Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Nyheter / Vi utfører rens av ventilasjon for alle hoteller!
Cover Image for Vi utfører rens av ventilasjon for alle hoteller!
Vi utfører rens av ventilasjon for alle hoteller!

Visste du at vi har kompetanse til å rense alle typer ventilasjonsanlegg hos hoteller?

Et hotell består av mange ulike deler som har behov for å gjennomføre en rens av ventilasjon slik at gjester og ansatte kan puste inn frisk og ren luft i hverdagen. Hotellet må ta hensyn til rommene, fellesarealene og ikke minst storkjøkkenet. Vi har kompetanse til å rense alle disse områdene. Spesielt kjøkkenet krever mye kompetanse og utstyr for å få bort alt fett.

Hotellrom – Sørg for godt inneklima til gjestene

Frisk luft i alle hotellrom skaper fornøyde hotellgjester og gjester som kommer tilbake. I tillegg hindrer det brannspredning hvis noe skulle skje. Norges astma- og allergiforbund anbefaler rens hvert 2-3 år mens vår erfaring er at dette bør gjøres hvert 5 år.

Restaurant – Høy brannfare med fett i avtrekk

Fett i kjøkkenavtrekk medfører stor brannfare med risiko for rask brannspredning i hele ventilasjonsanlegget. Vi benytter tørris-rens som fjerner fettet raskt og effektivt og kan også tilby tømming av fettutskillere. Vi utfører dette på tidspunkter som gjør at man ikke trenger å stenge restauranten – f.eks på natta. For restauranter og storkjøkken anbefaler vi å rense ventilasjon 1-2 ganger i året.

Fellesområder – Frisk luft og mindre strømforbruk

Når ventilasjonsanlegget fungerer som det skal skaper man ikke bare frisk luft. Anlegget vil bruke mindre strøm når det er mindre støv i kanalene. Ved å investere i rens vil man også redusere kostnader samtidig som man sørger for et viktig vedlikehold.

Vi anbefaler rense hvert 5 år av ventilasjonen og årlig for storkjøkkenet. Dette kan man sikre gjennom en serviceavtale som gjør at man kan ha fokus på andre saker i hverdagen og samtidig sikre et godt vedlikehold.

God ventilasjon er nøkkelen til et trivelig, sikkert, og energieffektivt hotellmiljø. Ved å investere i ventilasjonsrens fra TT-Teknikk, kan hoteller opprettholde høy standard og sikre at gjester og ansatte puster inn ren luft.

Prosjektlederen vår for ventilasjonsrens kan kontaktes her:

Ukategorisert -

Kim Ruben Hannevig
Prosjektleder – Ventilasjonsrens
97 64 41 28
krh@powerclean.no

Ønsker du mer informasjon, kan du også lese vår PDF om temaet her.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.