Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Nyheter / Rørfornying i Solrabben borettslag
Cover Image for Rørfornying i Solrabben borettslag
Rørfornying i Solrabben borettslag

Vi er glade for å kunne informere om at også Solrabben borettslag har valgt å inngå kontrakt med oss for rørfornying av alle bunnledninger og uttrekksledninger i alle sine bygninger.

Dette er en omfattende kontrakt med anleggstid på rundt et halvt år. Vi starter opp arbeidene i etterkant av påsken 2015 og ferdigstiller tidlig høst samme år. I den perioden vil vi rørfornye med strømpeutforing i overkant av 1100 meter med spillvannsledninger. Kontrakten ble tildelt etter konkurranse gjennomført av Obos Prosjekt og styreleder oppgir at valget falt på oss basert på best pris, tidligere erfaringer og dokumentert god gjennomføringsevne.

Vi ser frem til å starte opp nok et prosjekt med rørfornying av bunn – og uttrekksledninger i Oslo og ikke minst ser vi frem til å samarbeide med beboere, vaktmestere og styret i Solrabben borettslag. Se bilder og les mer om borettslaget her; www.solrabben.no

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.