Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / TT-Teknikk Kjeller og Oslo

TT-Teknikk Kjeller og Oslo

Døgnåpent vaktnummer tlf:02490

TT-Teknikk Oslo

 -

Vi er tilstede for Oslo og omegn.

Fra vår avdeling i Oslo, tilbyr vi rørfornying av avløpsrør både under og innvendig i eneboliger, borettslag/sameier og næringsbygg i Oslo og omegn. Vi har over 100 operatører i Norge som daglig utfører rørfornying, og dette gir oss muligheten og kompetansen til å hjelpe de fleste.

Fra vårt Oslo-kontor betjener vi hele regionen med et bredt spekter av tjenester, inkludert rørfornying, rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging, graving, vedlikeholdsrens og ventilasjonsrens. I tillegg tilbyr vi trykktesting, desinfisering og nøytralisering, og vi utfører ledningskontroll.

Tlf: 02490
E-post: post@tt-teknikk.no
Adresse: Fetveien 33, 2007 Kjeller

 -

Eivind Stormyr
Avdelingsleder Service
Oslo og omegn
97 09 14 15
est@tt-teknikk.no

Rørfornying

Vi gjennomfører rørfornying uten å måtte grave opp veier og hager, eller fjerne gulv og vegger. Tilgang til røret kan oppnås gjennom eksterne kummer, gulvsluk eller stakeluker. Det kreves at disse er dimensjonert for arbeidet som skal utføres. Vi utfører rørfornying av ulike typer avløps- og overvannsrør på oppdrag for huseiere, borettslag og sameier. I tillegg er vi til tjeneste for eiendomsforvaltere, forsikringsselskaper og rørleggere. Kommuner og kommunale selskaper er også blant våre vanlige oppdragsgivere. Utstyret og materialene vi bruker til strømpeforinger tilpasses de spesifikke dimensjonene og tilstanden til rørene.

Det er helt trygt å utføre rørfornying, og i mange tilfeller er det faktisk en mye bedre løsning enn å legge nytt rør. Garantitiden er 5 år, regnet fra overlevering, og etter dette gjelder reklamasjonsrett. Forventet teknisk levetid for strømpeutforing er minimum 50 år, men er avhengig av rørmateriale, bevegelsespåkjenninger, egenskapene til avløpsvannet og vedlikehold. 

Tette rør

Et tett rør forårsakes ofte av fremmedlegemer eller lignende som lager en blokkering. Røret åpnes ved å utføre høytrykksspyling, en skånsom metode for å åpne tette rør. Denne metoden bruker kun vann under høyt trykk, og er derfor miljøvennlig uten bruk av kjemikalier. Vi tilbyr også vedlikeholdsrens av innvendige rør for å forebygge tilbakeslag på kjøkken og bad. I tillegg tømmer vi alle typer kummer, rister og sandfang.

Avløpsrens

I alle avløpsrør vil det over tid bygge seg opp et belegg på innsiden som hindrer gjennomstrømming av avløpsvannet. Dette kan føre til tilbakeslag eller lukt på kjøkken, bad eller toalett. Den beste måten å unngå tette rør på er regelmessig rens som forhindrer fett og avleiringer å feste seg i røret. Vi anbefaler rens av innvendige avløpsrør hvert 5. år. Dette gjøres smidig med høytrykksspyling.

Rørinspeksjon

Høytrykksspyling løser ofte problemet med en blokkering, men hvis tilbakeslag oppstår, kan det være andre problemer til stede. Vi utfører derfor en rørinspeksjon for å undersøke tilstanden på innsiden av røret. Røtter er ofte årsaken til brudd i rør, men det kan også være andre årsaker. Selv om høytrykksspyling kan midlertidig løse problemet, anbefaler vi ofte en grundigere rørfornying. Dette kan gjøres uten graving eller riving ved å støpe et nytt rør inne i det gamle. Det er en miljøvennlig og effektiv metode, da det blant annet reduserer råvareuttak og utslipp for en mer effektiv forvaltning av knappe naturressurser.

Rens av ventilasjonsanlegg

Vi utfører rens av ventilasjonanlegg i borettslag/sameie, skoler, barnehager, sykehus, institusjoner, offentlige bygg og hoteller, i tillegg til  kontorbygg, næringsbygg, industriområder, restauranter, kantiner, storkjøkken og gatekjøkken. Ventilasjonsrens sikrer god inneluft og optimal funksjon av anlegget samtidig som det reduserer strømforbruket. Avtrekksvifter på kjøkken fjerner matlukt og fett, samtidig som risikoen for brann i kanaler med oppsamling av støv, skitt, sopp og mugg reduseres. Dårlig inneklima kan føre til hodepine, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Her er ti tips til hvordan du forbedrer luftfuktigheten inne.

Graving

Enten det er drenering rundt grunnmur, anlegg av ny plen, bygging av hus, opprettelse av svømmebasseng eller fjerning av oljetanker, er graving ofte nødvendig i ulike byggeprosjekter. Vi har utstyret og kompetansen som trengs for små og større graveoppdrag. Vi legger vekt på å ha god forståelse for grunnforholdene før vi setter i gang, for å unngå uønskede hindringer som kan påvirke arbeidet. God drenering er spesielt viktig for å unngå fukt og kondens i kjeller og grunnmur, og vi har lang erfaring med å hjelpe kundene våre med å lage effektive dreneringsløsninger.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg best mulig, og se våre tjenesteområder her.

Anse jobben som gjort.

Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned pdf

Ofte stilte spørsmål

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.