Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Våre Tjenester / Høytrykksspyling

Høytrykksspyling

Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490

Vi åpner tette rør!

Høytrykksspyling er en tjeneste som rett og slett går på å spyle vann med ekstremt høyt trykk, stort sett for å rengjøre noe,  fjerne en propp i et rør eller åpne tette rør. Kompressorer og dyser tilpasset et enormt høyt vanntrykk gjør at kraften i strålen effektivt og skånsomt fjerner fremmedlegemer eller andre ting som kan ha forårsaket en stopp i rørene dine. Matfett, matrester, hår, såpe og annet avfall fra kjøkken og bad er alle ting som over tid kan forårsake en propp i et rør. Proppen kommer som et resultat av at belegg på innsiden vokser seg tykkere og tykkere. For å løse opp denne proppen, kan det altså være aktuelt å benytte seg av høytrykksspyling, men det er viktig å vite at rørene er i en tilstand som tåler dette høye trykket.

 -

Slik foregår høytrykksspyling.

Høytrykksspyling er den mest effektive måten å fjerne tilstoppelser i avløp på, og korrekt utført skjer dette på en veldig skånsom måte. Vi har egne biler som har både kraften og vannmengdene til dette formålet, og spyler rett og slett rørene rene for skitt, smuss, fett og andre eventuelle ting som kan blokkere dem. Ulike biler benyttes til ulike dimensjoner, men felles er at vi alltid kommer raskt til røret, og vi har sjelden utfordringer med å gjøre det rent.

Metoden benyttes som et akutt tiltak når skaden allerede har skjedd. Men stadig flere av våre kunder ønsker å få utført spyling av vann- og avløpsrør som en del av det ordinære vedlikeholdet av bygget. I tillegg kan vi gjennomføre rørinspeksjon i forkant, for å se om høytrykksspyling er den korrekte løsningen.

Avløpsrens.

Den aller beste måten å rense innvendige rør på, er å bruke rent vann under høyt trykk. Via spesialutviklede, roterende munnstykker kan vi rengjøre avløpsstammer, stikkledninger og sluk ekstremt effektivt.

Power Clean metoden.

Når vann- og avløpsledninger går tett, er høytrykksspyling og avløpsrens den raskeste og mest effektive måten å løse problemet på. Vi har mange ulike spylehoder og dyser å velge mellom, noe som gjør oss i stand til å bruke den teknikken som er mest effektivt og mest skånsom for rørsystemet. Umiddelbart etter at røret er renset, foretar vi en inspeksjon av røret for å finne ut hvor problemet oppstod.

Vi bruker vanntrykk på mellom 250 og 400 kilo, som fjerner alt
belegg. Etter at avløpsstammer og stikkledninger er spylt, blir ofte eiendommens hovedledning fylt med et belegg fra rengjøringen. Om nødvendig er derfor rengjøring av hovedledningen frem til kommunens avløp en del av vår pakke.

Last ned og les mer om avløpsrens i vår pdf.

Eller les mer via Power Clean sine nettsider og bestill rens.

Dette er fordelene.

Høytrykksspyling er en effektiv og skånsom metode for å åpne tette rør på – alt fra avløpsrør, vannrør eller drensrør. Det er imidlertid viktig at høytrykksspyling av vann- og avløpsrør utføres av fagfolk. Feil bruk av vann under høyt trykk under eller i bygningen kan forårsake store skader både på rørene og på bygningsmassen. Det er også essensielt å vite at rørene tåler det høye trykket. Vi har både riktig utstyr og erfarne folk til å gjøre jobben, og gjennom et godt vedlikehold over tid, så slipper man de store overraskelsene som kan oppstå med tette rør.

Hva kan skje om problemet ikke løses?

Risikoen man løper er rett og slett tette rør. Eksempelvis kan et rør med dårlig eller skjevt fall medføre at papir eller andre slamrester blir liggende igjen i røret, og over tid hope seg opp. En konsekvens er tilbakeslag, og det fører med seg en lekkasje med vann som renner helt andre steder enn det skal. Og som oftest er det langt rimeligere å sørge for godt vedlikehold, enn å ende opp med full stopp eller defekte rør.

Husk også at matfett ikke skal kastes i avløpet – dette skal i matavfall.

Last ned og les mer om høytrykkspyling i vår pdf.

Se også hva slags tjenester vi utfører gjennom Power Clean.

Ofte stilte spørsmål
Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned pdf

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.