Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / Våre Tjenester / Slamsuging

Slamsuging

Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490

Hva er slamsuging?

Slamsuging er en felles betegnelse for tømming av kummer, tanker, sandfang og sluk eller rister. Vi har flere spesialbiler som kombinerer behov for spyling og oppsuging av væske og masser som må deponeres på godkjente mottak. Vi tar oss også av deponering av masser og nødvendig rapportering til kommunen.

Vi utfører slamsuging både gjennom faste avtaler og på løpende oppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere. I tillegg tømmer vi septiktanker, oljetanker og vi tilbyr også sugebiler til andre formål der dette er nødvendig.

 -

Slik foregår slamsuging.

Avløp samler naturlig nok opp mye rart over tid, og kanskje spesielt i situasjoner hvor avløp har kort eller dårlig fall. Ved slamsuging, så utfører vi en skånsom rens så du ikke trenger å bekymre deg for ødeleggelser. Spesialbiler med enorm sugekraft ankommer stedet for oppdraget, og litt avhengig av type jobb som skal utføres så brukes litt ulikt utstyr. Det er ulike pumper, dyser og diverse vanntanker som differensierer de ulike biler fra hverandre. Kraften i sugebilene er såpass stor at det er sjelden utfordringer knyttet til å komme til. Deretter suges rett og slett slammet inn i en slamtank i bilen, og vi håndterer avfallet videre og på en korrekt måte.

Dette er fordelene.

Ved jevnlig service og vedlikehold, så elimineres risikoen for oversvømmelser, eller en kum som renner over, eller en full septiktank. Som med det meste annet, så forlenges eksempelvis en tanks levetid med godt vedlikehold. I tillegg sørger vi for korrekt deponering og du kan være sikker på at avfallet blir håndtert på en miljøvennlig måte.

Hva kan skje om problemet ikke løses?

Som med alt annet som trenger vedlikehold, så kan problemene bygge seg større og større, og eksempelvis kan en overfylt kum skape total oversvømmelse i et område dersom servicen har uteblitt. Eller om en septiktank er full, og ikke blir tømt, så kan en jo se for seg hvor ille det kan gå. Økonomisk sett er det rimeligere å ha godt vedlikehold enn å ta problemene når de har vokst seg store. Høytrykksspyling og avløpsspyling kan bidra til godt vedlikehold.

Last ned og les mer i vår pdf.

Se også hva slags tjenester vi utfører gjennom Power Clean. 

Ofte stilte spørsmål
Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned pdf

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.