Hjem / TT-Teknikk Bergen
Cover Image for TT-Teknikk Bergen
TT-Teknikk Bergen

TT-Teknikk Bergen

Betjeningsområder:
Bergen

Se alle våre tjenesteområder

Tlf: 468 08 100
E-post: post@tt-teknikk.no
Adresse: Florvågvegen 23
5303 Florvåg

 -

Vidar Aase
Avdelingsleder TT-Teknikk og JTR Gruppen
Bergen
93 46 70 18
va@tt-teknikk.no

 

 

Fra vårt kontor i Bergen så betjener vi hele regionen med alle våre tjenester, som rørfornying, rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging og vedlikeholdsrens. Vi leverer også trykktesting, desinfisering og nøytralisering, og vi utfører ledningskontroll.

Tette rør

Ofte starter våre arbeider med tette rør – gjerne fremmedlegemer eller liknende som lager en propp. Vi rykker da ut for å bistå med høytrykksspyling, som er den mest skånsomme metoden for å åpne tette rør. Det er kun vann under høyt trykk som benyttes, og dermed er dette en miljøvennlig metode helt uten kjemikalier.

Rørinspeksjon

Spyling av rør med høyt trykk løser ofte problemet med en propp, men opplever man tilbakeslag, så kan det være noe annet galt, og vi foretar da en rørinspeksjon for å sjekke rørets tilstand fra innsiden. Røtter er gjerne en kilde til brudd i et rør, men det kan også være andre årsaker. Selv om høytrykksspyling kan løse problemet der og da, så anbefaler vi ofte å utrede for rørfornying. Dette kan vi utføre uten å grave eller å rive, da vi kort forklart støper et nytt rør inne i det gamle. Dette er en miljøvennlig og effektiv metode.

Forebygging

Har du kjøpt nytt hus, eller bare ønsker å opprettholde et godt vedlikehold, så anbefales å gjennomføre en høytrykksspyling med jevne mellomrom.

VA kontroll

Vi utfører trykktesting, desinfisering, nøytralisering, pluggkjøring, tetthetsprøving, spyling og rørinspeksjon på nye og gamle ledningsanlegg fra vårt kontor i Bergen. Disse tjenestene er viktige for å påse at rørene og koblingene mellom rør, ventiler og manifolder holder tett.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg.

Anse jobben som gjort.

Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.