Døgnåpent vaktnummer tlf: 468 08 100
Hjem / TT-Teknikk Bergen

TT-Teknikk Bergen

Døgnåpent vaktnummer tlf: 468 08 100

TT-Teknikk Bergen

 -

Med egen avdeling i Bergen utfører vi rørfornying av avløpsrør både under og innvendig i eneboliger, borettslag/sameier og næringsbygg i Bergen og omegn. I Norge har vi over 100 operatører som daglig rørfornyer og som gjør at vi har både mulighet og kompetanse til å hjelpe de aller fleste.

Fra vårt kontor i Bergen så betjener vi hele regionen med alle våre tjenester, som rørfornying, rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging, vedlikeholdsrens og ventilasjonsrens. Vi leverer også trykktesting, desinfisering og nøytralisering, og vi utfører ledningskontroll.

Døgnåpen Tlf: 468 08 100
E-post: bergen@tt-teknikk.no
Adresse: Florvågvegen 23, 5305 Florvåg

 -

Vidar Aase
Avdelingsleder TT-Teknikk og JTR Gruppen
Bergen
93 46 70 18
va@tt-teknikk.no

 -

John Sverre Wahl Olsen
Prosjekteringsleder / Salgskonsulent
48 13 38 01
jsw@tt-teknikk.no

Rørfornying

Vi kan reparere rør uten å grave i vei og hager, eller uten å pigge opp gulv og rive vegger. Vi kommer til røret fra eksempelvis utvendige kummer, stakekummer i gulv eller stakeluker på stammer. Forutsetning er at disse er dimensjonert for arbeidet som skal utføres. Vi utfører rørfornying av alle typer overvanns- og avløpsrør på oppdrag for både huseiere, borettslag og sameier. I tillegg hjelper vi eiendomsforvaltere, forsikringsselskaper og rørleggere. Kommuner og kommunale selskaper er også typiske oppdragsgivere. Utstyr og materialer for strømpeutforinger er tilpasset de enkelte rørenes dimensjon og tilstand.

Tette rør

Ofte starter våre arbeider med tette rør – gjerne fremmedlegemer eller liknende som lager en propp. Vi rykker da ut for å bistå med høytrykksspyling, som er den mest skånsomme metoden for å åpne tette rør. Det er kun vann under høyt trykk som benyttes, og dermed er dette en miljøvennlig metode helt uten kjemikalier. Vi kan også utføre vedlikeholdsrens av innvendige rør som forebygger tilbakeslag i kjøkken og bad. Vi tømmer også alle type kummer, rister og sandfang.

Avløpsrens

I alle avløpsrør vil det over tid bygge seg opp et belegg på innsiden som hindrer gjennomstrømming av avløpsvannet. Dette kan føre til tilbakeslag eller lukt på kjøkken, bad eller toalett. Den beste måten å unngå tette rør på er regelmessig rens som forhindrer fett og avleiringer å feste seg i røret. Vi anbefaler rens av innvendige avløpsrør hvert 5. år. Dette gjøres smidig med høytrykksspyling.

Rørinspeksjon

Spyling av rør med høyt trykk løser ofte problemet med en propp, men opplever man tilbakeslag, så kan det være noe annet galt, og vi foretar da en rørinspeksjon for å sjekke rørets tilstand fra innsiden. Røtter er gjerne en kilde til brudd i et rør, men det kan også være andre årsaker. Selv om høytrykksspyling kan løse problemet der og da, så anbefaler vi ofte å utrede for rørfornying. Dette kan vi utføre uten å grave eller å rive, da vi kort forklart støper et nytt rør inne i det gamle. Dette er en miljøvennlig og effektiv metode.

Rens av alle typer ventilasjonsanlegg

Vi renser ventilasjon i borettslag/sameie, skoler, barnehager, sykehus, institusjoner, offentlige bygg og hoteller. I tillegg kan vi rense ventilasjon i kontorbygg, næringsbygg, industri, restauranter, kantine, storkjøkken og gatekjøkken. Ventilasjonsrens sørger for at du unngår dårlig inneluft og samtidig sørger det for at anlegget fungerer som det skal og bruker mindre strøm. Avtrekksvifter på kjøkken tar unna matlukt og fett. I tillegg reduserer man risikoen for brann i kanalene hvor det samler seg mye støv, skitt, sopp og mugg. Med dårlig inneklima kan det påvirke oss negativt i
hverdagen med hodepine, svimmelhet og konsentrasjonsvansker.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg, og se alle våre tjenesteområder her.

Anse jobben som gjort.

Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned pdf

Ofte stilte spørsmål

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.