Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / TT-Teknikk Trøndelag

TT-Teknikk Trøndelag

Døgnåpent vaktnummer tlf:02490

TT-Teknikk Trøndelag

 -

Med egen avdeling i Trondheim utfører vi rørfornying av avløpsrør både under og innvendig i eneboliger, borettslag/sameier og næringsbygg i Trøndelag og omegn. I Norge har vi over 100 operatører som daglig rørfornyer og som gjør at vi har både mulighet og kompetanse til å hjelpe de aller fleste.

Fra vårt kontor i Trondheim så betjener vi hele regionen med alle våre tjenester, som rørfornying, rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging, vedlikeholdsrens og ventilasjonsrens. 

Tlf: 02490
E-post: post@tt-teknikk.no
Adresse: Hornebergvegen 11b, 7038 Trondheim

 -

Brede Line Hagen
Avdelingsleder Rørfornying
Vestfold og Trondheim
94 15 69 72
blh@tt-teknikk.no

Rørfornying

Vi tilbyr rørfornying uten behov for omfattende gravearbeid eller riving av gulv og vegger. Våre avanserte teknikker tillater oss å utføre rørfornying både utvendig og innvendig, med minimale inngrep i infrastruktur. Dette er en ideell løsning for huseiere, borettslag/sameier, eiendomsforvaltere, forsikringsselskaper og rørleggere. Med et bredt utvalg av materialer og utstyr tilpasser vi løsningen til dine spesifikke behov.

Rørfornying er også et miljøvennlig alternativt til tradisjonelt bytte av rør og bidrar til å 

  • Redusere mengde restavfall
  • Redusere fossilt drivstoff til maskiner, kjøretøy og utstyr
  • Benytte miljøvennlige produkter og kjemikaler
  • Benytte metoder som beskytter miljøet både i rengjøring og avfallshåndtering
  • Bidra til at rørfornying inngår i en mer sirkulær økonomi

Rørinspeksjon

Vår grundige rørinspeksjon med kamera identifiserer eventuelle problemer på innsiden av rørene. Dette inkluderer mulige defekter eller hull som følge av røtter, blokkeringer og andre potensielle utfordringer. Vi anbefaler videre rørfornying når det er nødvendig, og tilbyr en effektiv og miljøvennlig løsning.

Avløpsrens

I alle avløpsrør vil det over tid bygge seg opp et belegg på innsiden som hindrer gjennomstrømming av avløpsvannet. Dette kan føre til tilbakeslag eller lukt på kjøkken, bad eller toalett. Den beste måten å unngå tette rør på er regelmessig rens som forhindrer fett og avleiringer å feste seg i røret. Vi anbefaler rens av innvendige avløpsrør hvert 5. år. Dette gjøres smidig med høytrykksspyling.

Ventilasjonsrens

Vi sikrer god inneluft og optimal funksjon av ventilasjonsanlegg ved å utføre grundig rengjøring og vedlikehold. Ventilasjonsrens bidrar til at du eliminerer dårlig inneluft og samtidig sørger det for at anlegget fungerer som det skal og bruker mindre strøm. Avtrekksvifter på kjøkken tar unna matlukt og fett. 

I tillegg reduserer man risikoen for brann i kanalene hvor det samler seg mye støv, skitt, sopp og mugg – spesielt også i storkjøkken med mye fett i kanalene. Et dårlig inneklima kan påvirke oss negativt i hverdagen med hodepine, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Vi anbefaler rens av ventilasjon hvert 5. År.

Om Serwent TT-Teknikk avd. Trondheim

Ved å velge Serwent TT-Teknikk Trondheim får du ikke bare profesjonelle tjenester, men også tryggheten ved å benytte en leverandør som verdsetter kundetilfredshet og kvalitet i alt vi gjør. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med dine behov for rørfornying og vedlikehold i Trondheim og omegn.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg, og se alle våre tjenesteområder her.

Anse jobben som gjort.

Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned pdf

Ofte stilte spørsmål

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.