Døgnåpent vaktnummer tlf: 02490
Hjem / TT-Teknikk Vestfold

TT-Teknikk Vestfold

Døgnåpent vaktnummer tlf:02490

TT-Teknikk Vestfold

Betjeningsområder:
Vestfold, Telemark, Østfold, Buskerud

Se alle våre tjenesteområder

Tlf: 02490
E-post: post@tt-teknikk.no
Adresse: Løkka 33, 3271 Larvik

 -

Eivind Stormyr
Ordrekontor Service
Tlf 02490 – døgnåpent vaktnummer
ordrekontor@tt-teknikk.no

Fra vårt kontor i Larvik så betjener vi hele regionen med alle våre tjenester, som rørfornying, rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging og vedlikeholdsrens. Vi leverer også trykktesting, desinfisering og nøytralisering, og vi utfører ledningskontroll.

Tette rør

Ofte starter våre arbeider med tette rør – gjerne fremmedlegemer eller liknende som lager en propp. Vi rykker da ut for å bistå med høytrykksspyling, som er den mest skånsomme metoden for å åpne tette rør. Det er kun vann under høyt trykk som benyttes, og dermed er dette en miljøvennlig metode helt uten kjemikalier.

Rørinspeksjon

Spyling av rør med høyt trykk løser ofte problemet med en propp, men opplever man tilbakeslag, så kan det være noe annet galt, og vi foretar da en rørinspeksjon for å sjekke rørets tilstand fra innsiden. Røtter er gjerne en kilde til brudd i et rør, men det kan også være andre årsaker. Selv om høytrykksspyling kan løse problemet der og da, så anbefaler vi ofte å utrede for rørfornying. Dette kan vi utføre uten å grave eller å rive, da vi kort forklart støper et nytt rør inne i det gamle. Dette er en miljøvennlig og effektiv metode.

Forebygging

Har du kjøpt nytt hus, eller bare ønsker å opprettholde et godt vedlikehold, så anbefales å gjennomføre en høytrykksspyling med jevne mellomrom.

VA kontroll

Vi utfører trykktesting, desinfisering, nøytralisering, pluggkjøring, tetthetsprøving, spyling og rørinspeksjon på nye og gamle ledningsanlegg fra vårt kontor i Vestfold. Disse tjenestene er viktige for å påse at rørene og koblingene mellom rør, ventiler og manifolder holder tett.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg.

Anse jobben som gjort.

Tlf:
Hva kan vi hjelpe deg med?
Ofte stilte spørsmål

Vurderinger

© 2022 TT-Teknikk AS. All rights reserved.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.